Застосування вакуумних машин
Вакумна упаковка
Технології вакуумування є сучасними, доступними і, тому, найбільш затребуваними на ринку упаковки продуктів харчування. Сама упаковка грає не тільки важливу роль представника вашого бренду, але і є невід'ємною частиною всього процесу підготовки і реалізації ваших продуктів. Компанія «ІВК Техніка» понад 15 років успішно працює на ринку пакувального обладнання та матеріалів, що дозволило їй підібрати асортимент вакуум-пакувального обладнання, витратних матеріалів, що дозволяє задовольнити запити більшості споживачів по організації пакувального процесу. Ми забезпечуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування придбаного у нас обладнання, навчаємо ваш персонал роботі з обладнанням на базі компанії в м.Харкові.
Області застосування вакуумної упаковки
Свіже і охолоджене м'ясо, м'ясна нарізка, копченості та делікатесні м'ясні вироби, риба, сир твердих і напівтвердих сортів, кава, соуси, спеції, горіхи, сухі або копчені фрукти і т.д.
Переваги вакуумної упаковки
- Вакуумна упаковка забезпечує тривале зберігання продуктів харчування без термообробки, застосування консервантів, вважається більш гігієнічною і корисною, ніж заморожування, що особливо актуально при виробництві і реалізації т.зв.. «Швидкопсувних продуктів».
- Застосування технологій вакуумирования захистить продукти харчування від негативного впливу кисню, теплового впливу, від попадання комах, сторонніх запахів, мікроорганізмів, виникнення цвілі, висихання поверхні продукту. Продукти не тільки залишаються свіжими, але і довго зберігають привабливий зовнішній вигляд.
- Вакуумна упаковка економічніше традиційної скляної, жерстяної або пластикової не менше, ніж на 50%, так як з'являється можливість підібрати найбільш відповідний за розмірами якісний пакувальний матеріал. Компанія ІВК Техніка пропонує не тільки великий вибір типів і розмірів вакуумних пакетів з високоякісної німецької бар'єрної плівки, але і можливість виготовлення вакуумних пакетів будь-яких розмірів за бажанням замовника.
- Перевага упаковки в модифіковане газове середовище полягає не стільки в збільшенні термінів зберігання, скільки в тому, що упаковка не стосується верхньої сторони продукту. Дана технологія особливо зручна для виробників м'ясних виробів, так як м'ясо не змінять свій колір, зовнішній вигляд, порційні шматки легко відокремлюються.
- Збільшення терміну зберігання продуктів, зменшення ваги упаковки може значно розширити географію реалізації ваших товарів.
Принцип роботи вакуумних пакувальних машин
Вакуумні пакувальні машини поділяються на настільні і підлогові апарати, на пересувні і стаціонарні, які відрізняються габаритними розмірами, висотою моделі, наявністю однієї або двох камер, наявністю системи упаковки в модифіковане газове середовище. Двокамерні машини представляють собою з'єднання однокамерних апаратів з двома автономними кришками, що не тільки зручно, але й дозволить підвищити ефективність і продуктивність процесу. Технологія роботи вакуумних машинах досить проста: на панелі управління задаються параметри роботи машини (глибина вакууму, час, температура запаювання), потім на термопланку укладається незапечатаний край пакета з покладеним в нього продуктом, щільно притискається верхня кришка, присходит процес вакуумування і запаювання шва, після чого кришка вакуумної машини відкривається автоматично.
Зразки застосування