Застосування вакуумних машин

Вакумна упаковка

Технології вакуумування є сучасними, доступними і, тому, найбільш затребуваними на ринку упаковки продуктів харчування. Сама упаковка грає не тільки важливу роль представника вашого бренду, але і є невід'ємною частиною всього процесу підготовки і реалізації ваших продуктів. Компанія «ІВК Техніка» понад 15 років успішно працює на ринку пакувального обладнання та матеріалів, що дозволило їй підібрати асортимент вакуум-пакувального обладнання, витратних матеріалів, що дозволяє задовольнити запити більшості споживачів по організації пакувального процесу. Ми забезпечуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування придбаного у нас обладнання, навчаємо ваш персонал роботі з обладнанням на базі компанії в м.Харкові.
 

Області застосування вакуумної упаковки

Свіже і охолоджене м'ясо, м'ясна нарізка, копченості та делікатесні м'ясні вироби, риба, сир твердих і напівтвердих сортів, кава, соуси, спеції, горіхи, сухі або копчені фрукти і т.д.
 

Переваги вакуумної упаковки

  1. Вакуумна упаковка забезпечує тривале зберігання продуктів харчування без термообробки, застосування консервантів, вважається більш гігієнічною і корисною, ніж заморожування, що особливо актуально при виробництві і реалізації т.зв.. «Швидкопсувних продуктів».
  2. Застосування технологій вакуумирования захистить продукти харчування від негативного впливу кисню, теплового впливу, від попадання комах, сторонніх запахів, мікроорганізмів, виникнення цвілі, висихання поверхні продукту. Продукти не тільки залишаються свіжими, але і довго зберігають привабливий зовнішній вигляд.
  3. Вакуумна упаковка економічніше традиційної скляної, жерстяної або пластикової не менше, ніж на 50%, так як з'являється можливість підібрати найбільш відповідний за розмірами якісний пакувальний матеріал. Компанія ІВК Техніка пропонує не тільки великий вибір типів і розмірів вакуумних пакетів з високоякісної німецької бар'єрної плівки, але і можливість виготовлення вакуумних пакетів будь-яких розмірів за бажанням замовника.
  4. Перевага упаковки в модифіковане газове середовище полягає не стільки в збільшенні термінів зберігання, скільки в тому, що упаковка не стосується верхньої сторони продукту. Дана технологія особливо зручна для виробників м'ясних виробів, так як м'ясо не змінять свій колір, зовнішній вигляд, порційні шматки легко відокремлюються.
  5. Збільшення терміну зберігання продуктів, зменшення ваги упаковки може значно розширити географію реалізації ваших товарів.
     

Принцип роботи вакуумних пакувальних машин

Вакуумні пакувальні машини поділяються на настільні і підлогові апарати, на пересувні і стаціонарні, які відрізняються габаритними розмірами, висотою моделі, наявністю однієї або двох камер, наявністю системи упаковки в модифіковане газове середовище. Двокамерні машини представляють собою з'єднання однокамерних апаратів з двома автономними кришками, що не тільки зручно, але й дозволить підвищити ефективність і продуктивність процесу. Технологія роботи вакуумних машинах досить проста: на панелі управління задаються параметри роботи машини (глибина вакууму, час, температура запаювання), потім на термопланку укладається незапечатаний край пакета з покладеним в нього продуктом, щільно притискається верхня кришка, присходит процес вакуумування і запаювання шва, після чого кришка вакуумної машини відкривається автоматично.
 

Зразки застосування

Образец вакуумной упаковки