Устаткування для пакування в харчову плівку
Пристрої застосовуються для полегшення і прискорення обертання в харчову плівку продуктів харчування.
Пакування продуктів в харчову плівку - швидкий і надійний спосіб зберегти їх свіжість. Вона використовується для упаковки хліба, сиру, м'ясних нарізок, овочів та інших продуктів харчування, продовжуючи термін їх зберігання і надаючи естетичний товарний вигляд.
Даний матеріал ефективно виконує свої функції, а процес пакування в харчову плівку відбувається швидко за наявності на підприємстві або в магазині якісного обладнання. Щоб упакувати продукти харчування, використовують ручні пристосування - гарячий або холодний стіл.
Гарячий стіл для пакування товару - це обладнання, що складається з корпусу, двох горизонтальних поверхонь (холодної та гарячої), тримача для плівки та термоножа. На верхній холодній поверхні продукти загортають у ПВХ-плівку, після чого обрізають її термоножом. Потім краю плівки збирають і запаюють, притискаючи до гарячої поверхні.
Такий стіл для пакування володіє наступними особливостями:
- гаряча поверхня виготовлена з нержавіючої сталі, що дозволяє їй швидко нагріватися до заданої температури. Завдяки тефлоновим покриттям частинки продуктів не пригоряють до нагрітої площині;
- особливе покриття ножа не дає плівці прилипати до нього;
- температура нагрівання регулюється за допомогою терморегулятора.
Холодний стіл (розмотчик) - це своєрідний диспенсер для харчової плівки і пристрій для різання одночасно. Складається із сталевої поверхні, тримача для плівки і механічного ножа. Міцне скріплення шарів плівки відбувається за рахунок того, що вони електростатично заряджені і прилипають один до одного.
ІВК Техніка пропонує купити гарячі і холодні столи для пакування харчовою плівкою. Замовити пристрою можна по телефону або скориставшись формою онлайн-заявки. Ми доставимо обладнання на будь-який наш склад у Дніпро, Запоріжжя, Київ, Кропивницький, Львів, Одеса, Суми, Харків, Херсон.